Μετάφραση

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Καλό μήνα!

Καλό μήνα!!! Μόλις άλλαξε ο μήνας, μας περίμενε μια ωραία έκπληξη στο σχολείο. Βρήκαμε ένα γράμμα.  Ένα μαγικό ημερολόγιο που μας αναθέτει αποστολές αγάπης και ένα γραμματοκιβώτιο όπου γράφουμε ό,τι φανταζόμαστε πως θα κάνει πιο όμορφο τον κόσμο μας. 

Αφού διαβάσαμε το πρώτο μας χριστουγεννιάτικο παραμύθι, το ζωγραφίσαμε και ετοιμάσαμε το ημερολόγιό μας για να μετράμε αντίστροφα.





Αυτό το μήνα θα τον αφιερώσουμε στα Χριστούγεννα που έρχονται αλλά και στα "Δικαιώματα των παιδιών"! Αφού αρχίσαμε να τα συζητούμε και να τα εικονογραφούμε, προσθέσαμε στη συζήτησή μας και την εθελοντική προσφορά όλων μας ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες που έρχονται. Προσπαθήσαμε λοιπόν να ενώσουμε τις δύο αυτές θεματικές (Χριστούγεννα & Δικαιώματα παιδιών) με τέτοιο τρόπο ώστε τα παιδιά μας να καταλάβουν ότι υπάρχουν και παιδιά που δεν τους παρέχονται όλα με ευκολία. 
Έτσι, αποφασίσαμε η πρώτη Χριστουγεννιάτικη εργασία μας να έχει μέσα έντονη την παρουσία των παιδιών, γι΄αυτό ξεφύγαμε από το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο και φτιάξαμε ένα δέντρο από παιδιά!! "Το δέντρο των παιδιών"! Που αντί για στολίδια και φωτάκια θα έχει τα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών που τα ζωγράφισαν με μεγάλη επιμέλεια!! Μπράβο παιδιά!!









5 σχόλια:

Σόφη Τ. είπε...

Το πιο όμορφο δέντρο!Καλές γιορτές σε όλους!

Πόλυ Τογαντζή είπε...

Πράγματι γιατί το στόλισαν τα παιδικά χαμόγελα!

Μαριάνθη Τζιγάνη είπε...

Τα πιο όμορφα στολίδια για το δέντρο είναι τα χαμόγελα των παιδιών μας!!!!Μπράβο σε όλα τα παιδάκια!!!!

Μαριάνθη Τζιγάνη είπε...

🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Πόλυ Τογαντζή είπε...

❤🧡💛💚💙💜