Μετάφραση

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Στιγμιότυπα από τις τελευταίες μέρες! - Ευχές!!

 Αν και φέτος στεναχωρήσαμε κάπως τους γονείς που περίμεναν ανοιχτές χριστουγεννιάτικες γιορτές για να καμαρώσουν τα παιδιά τους, προτιμήσαμε να τηρήσουμε ένα αυστηρό πρωτόκολλο στο σχολείο μας, λόγω της έξαρσης των μεταλλάξεων του Covid-19.

Παρ΄όλα αυτά ευχαριστηθήκαμε κάθε ημέρα ξεχωριστά μαζί με τα παιδιά σας (μας) και κάθε τμήμα έκανε την κλειστή γιορτούλα στην τάξη του! Επίσης κάναμε μια μικρή έκλπληξη στο σχόλασμα του ολοημέρου, όπου τα παιδιά στην εξώπορτα του σχολείου μας τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα και είπα τα κάλαντα με τα τριγωνάκια τους!!

Ελπίζουμε να τα ευχαριστηθήκατε κι εσείς και του χρόνου να ανοίξουμε το χώρο του σχολείου για πολύ-πολύ κόσμο!!


ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!! 


Μερικές στιγμές των παιδιών μας...!!

















6 σχόλια:

Μαριάνθη Τζιγάνη είπε...

Σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη έκπληξη που μας κάνατε και καμαρώσουμε τα παιδιά μας έστω και με αυτόν τον τρόπο. Ένα μεγάλο Μπράβο σε όλους σας για τις όμορφες και συγκινητικές στιγμές που ζήσαμε, και για τις όμορφες χειροτεχνίες που κάνατε με τα παιδιά μας. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα να έχετε με υγεία, και προσωπική ευτυχία.

Μαριάνθη Τζιγάνη είπε...

🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

Πόλυ Τογαντζή είπε...

🎄 Ευχαριστούμε από καρδιάς για τις ευχές σας!! Η καλή συνεργασία συναδέλφων, αλλά και γονέων μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει!!
Καλές γιορτές!! 🎄

Μαριάνθη Τζιγάνη είπε...

🤩🤩🙏🙏

Σόφη Τ. είπε...

Καλές γιορτές σε όλους!Χρόνια πολλά,με υγεία! Εύα και γονείς :)

Πόλυ Τογαντζή είπε...

🥰💝💖💗